Τήνος: Σε κρύπτη στο ΙΧ του φύλαγε την κοκαΐνη που διακινούσε

Καλά διαβασμένοι ήταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έκαναν αιφνιδιαστικά έρευνα στην κατοικία ενός άνδρα στην Τήνο, στο πλαίσιο προανάκρισης για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς δεν δυσκολεύτηκαν να ανακαλύψουν την κρύπτη που είχε κατασκευάσει στο αυτοκίνητό του για να κρύβει το παράνομο εμπόρευμα.
Κατά την στοχευμένη έρευνα που έκαναν, σύμφωνα με το protothema.gr, βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος την κρύπτη όπου φύλαγε κοκαΐνη βάρους 389 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του και στο σπίτι βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 233 γραμμαρίων, 9,7 γραμμάρια κάνναβης αναμεμιγμένης με καπνό, πέντε τσιγαριλίκια, τρεις συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, τρεις σουγιάδες και 11 κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής αφής το περιεχόμενο του οποίου εξετάζεται και 3.305 ευρώ από τις παράνομες δοσοληψίες του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




