Τι λέει το “Χαμόγελο του Παιδιού” για το τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκούλια που βρέθηκε νεκρή

|
THESTIVAL TEAM

Με τον πιο τραγικό τρόπο έλαβε τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση της 52χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια, καθώς εντοπίστηκε η σορός της σε θαλάσσια περιοχή του Πόρου.

Για το τραγικό συμβάν, εξέδωσε ανακοίνωση “Το Χαμόγελο του Παιδιού“, το οποίο είχε σημάνει συναγερμό για την εξαφάνισή της άτυχης γυναίκας.

Τα αίτια του θανάτου της 52χρονης γυναίκας είναι υπό διερεύνηση από τις Αρχές.

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”:

“Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση της Σταυρούλας Γκουγκούλια. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στις 21/02/2024 σε θαλάσσια περιοχή, στον Πόρο. Σήμερα, 23/02/2024, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε ότι έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για την Σταυρούλα Γκουγκούλια , ενώ τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σταυρούλα Γκουγκούλια, 52 ετών, εξαφανίστηκε στις 23/08/2023, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή της Κυψέλης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκούλια στις 23/12/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Σταυρούλας Γκουγκούλια που έχασε άδικα έναν δικό της άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.