Θρίλερ με 41χρονο κτηνοτρόφο στην Κάρυστο: Πήγε να σώσει τα ζώα του από τη φωτιά και χάθηκαν τα ίχνη του

|
THESTIVAL TEAM

Τα ίχνη 41χρονου κτηνοτρόφου έχουν χαθεί από την περασμένη Κυριακή 23 Ιουλίου στην Κάρυστο. Όταν η φωτιά πλησίαζε το μαντρί του ο άνδρας πήγε εκεί για να σώσει τα ζώα του και έκτοτε αγνοείται.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο αδερφός του κτηνοτρόφου που έχει εξαφανιστεί επισημαίνει πως ο 41χρονος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και έτσι ο ίδιος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Την ίδια στιγμή οι περισσότεροι κάτοικοι του Πλατανιστού εκτός από κάποιους ηλικιωμένους δεν έχουν εκκενώσει την περιοχή, παρόλες τις εκκλήσεις του 112 και μένουν για να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους.

Η μάχη με τις φλόγες στην Κάρυστο ήταν το βράδυ της Δευτέρας (24/7) ολονύχτια. Ειδικότερα στις 2 παρά είκοσι τα ξημερώματα της Τρίτης ήρθε μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του Πλατανιστού προκειμένου να εκκενώσουν προς την Κάρυστο.

Στην είσοδο του οικισμού υπάρχουν σπίτια ωστόσο μέσα στον οικισμό υπάρχουν αναζωπυρώσεις, με τη βλάστηση να μην είναι χαμηλή όπως σε άλλα σημεία, αλλά υπάρχουν και δέντρα.

Οι αναζωπυρώσεις είναι διάσπαρτες και μέχρι στιγμής δεν φυσάει αλλά όπως αναφέρει η ΕΜΥ από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν ισχυροί άνεμοι.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.