Θεσσαλονίκη: Έσβησε τα ξημερώματα η πυρκαγιά στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου (φωτο)

Έσβησε τα ξημερώματα η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά χθες το βράδυ στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, στην περιοχή της Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά προκλήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε εγκαταλελειμμένο κτήριο εντός του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έδιναν μάχη έως τις 4 τα ξημερώματα για να σβήσουν τις φλόγες.
Για την κατάσβεση επιχείρησαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα με 18 πυροσβέστες. Επί τόπου βρέθηκαν μέλη της Πολιτικής Προστασίας και υδροφόρες του δήμου Παύλου Μελά. Το κτήριο 500 τετραγωνικών μέτρων κάηκε ολοσχερώς. Χάρη στις ενέργειες των πυροσβεστών η φωτιά δεν επεκτάθηκε στα δέντρα που βρίσκονται περιμετρικά.
Αυτήν την ώρα, στο σημείο βρίσκεται ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβέστες.
Για τα αιτία της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Σημειώνεται πως το κτήριο όπως και το πρώην στρατόπεδο αποτελεί ιδιοκτησία του Ταμείου Εθνικής Άμυνας.
Δείτε φωτογραφία από τη φωτιά χθες το βράδυ:







