Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες κατάστημα επισκευής κινητών τηλεφώνων – Ύποπτος πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα (video)

Παρανάλωμα του πυρός έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα κατάστημα επισκευής κινητών τηλεφώνων στην οδό Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 02:00 και επί τόπου έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 πυροσβέστες.
Η φωτιά έκαψε ολοσχερώς το κατάστημα.
Την ίδια στιγμή, δυνάμεις της Αστυνομίας είδαν στην ταράτσα του κτηρίου κάποια άτομα, ορισμένα από αυτά είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Η ΕΛ.ΑΣ. επιχείρησε να τα προσεγγίσει, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα δεν συνεργάστηκαν και στην προσπάθεια να συνεχιστεί η επιχείρηση, ένας εκ των υπόπτων, ηλικίας 21 ετών, πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα και στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει, αφού οι αστυνομικοί των συνέλαβαν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και δεύτερο άτομο, με το οποίο είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις από πλευρά της ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε βίντεο:





