Θεσσαλονίκη: Σταμάτησε από οικιακή βοηθός, όμως “τρύπωνε” στο σπίτι ως “ποντικός” με τα κλειδιά – Βούτηξε 8.000 ευρώ και ακριβά κοσμήματα

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Μια 65χρονη, η οποία έμπαινε σε σπίτι που εργαζόταν στο παρεθόν ως οικιακή βοηθός, και το ξάφριζε, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 65χρονη έμπαινε στο σπίτι με τα κλειδιά που της είχαν δώσει όσο εργαζόταν εκεί και αφαιρούσε χρήματα και κοσμήματα.

Η 65χρονοη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατάφερε να αφαιρέσει μέσα σε τρεις μήνερς το ποσό των 8.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, 65χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι η συλληφθείσα ενώ διέκοψε τον Φεβρουάριο του 2023 την εργασία της ως οικιακή βοηθός – νοσηλεύτρια στην οικία 56χρονης, για την ηλικιωμένη μητέρα της, κατείχε παράνομα κλειδί της οικίας και εισερχόταν σε αυτήν κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο (έως 19-09-2023), έχοντας αφαιρέσει συνολικό χρηματικό ποσό 8.000 ευρώ, 1 τσάντα και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κλειδί, καθώς και η προαναφερόμενη τσάντα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.