Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 53χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή που οδηγούσε 20χρονος χωρίς δίπλωμα

Φωτογραφία Aρχείου
|
THESTIVAL TEAM

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής στην Επαρχιακή Οδό Χαριλάου – Θέρμης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μίας 53χρονης γυναίκας που κινούνταν πεζή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, παρέσυρε την άτυχη γυναίκα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από τη σύγκρουση, η 53χρονη τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας υπέστη ελαφρύ τραυματισμό. Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονται. Ο 20χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς συνελήφθη επί τόπου.

Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Περισσοτερες Ειδησεις