Θεσσαλονίκη: Ροζ χαρτάκια και αφαίρεση πινακίδων σε σταθμευμένα οχήματα στην Κ. Καραμανλή (φωτο & video)

|
THESTIVAL TEAM

Συνεχίζονται και σήμερα οι έλεγχοι από τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, προκειμένου να τηρηθούν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έβαλαν “φρένο” στο παράνομο παρκάρισμα σε κεντρικούς οδούς και λεωφόρους της πόλης, λόγω των εργασιών του Flyover.

Τα κλιμάκια της Τροχαίας βεβαίωσαν δεκάδες παραβάσεις για παράνομη στάθμευση κατά μήκος της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή, ενώ προχώρησαν και σε αφαίρεση πινακίδων.

Υπενθυμίζεται, ότι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και χθες στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, με την Τροχαία να βεβαιώνει πρόστιμα και να αφαιρεί πινακίδες από οχήματα, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις όπου γερανός της ΕΛ.Α.Σ. “σήκωσε” αυτά που ήταν παράνομα παρκαρισμένα.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αυξημένοι οι έλεγχοι της Τροχαίας για παράνομα σταθμευμένα οχήματα στους κεντρικότερους δρόμους λόγω FlyOver (φωτο)

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο εργασιών κατασκευής του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (Flyover), για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οδηγών στο κέντρο πόλης, η Διεύθυνσης Τροχαίας, μεταξύ άλλων ενεργειών, έχει σχεδιάσει Ειδικό Σχέδιο Εντατικής Τροχονομικής Αστυνόμευσης σε συγκεκριμένους Οδικούς Άξονες.

Μέχρι και την ημερομηνία έναρξης των κατασκευαστικών εργασιών, προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιεί ενημέρωση των πολιτών – οδηγών, ενώ, επιπλέον, θα εντατικοποιηθούν οι τροχονομικοί έλεγχοι κατά μήκος κύριων οδικών αξόνων:

  • Οδικός Άξονας 1: Κ. Καραμανλή – Ν. Εγνατία – Εγνατία  – Μοναστηρίου.
  • Οδικός Άξονας 2: Δυτική Είσοδος (Παλαιού Σταθμού) – 26ης Οκτωβρίου – Ν. Κουντουριώτη – Λ. Νίκης – 30ης Οκτωβρίου – Γ. Παπανδρέου – Αδριανουπόλεως – Ε. Βενιζέλου – Εθν.Αντίστασης – Λ. Γεωργικής Σχολής.
  • Οδικός Άξονας 3: Εθν. Αντίστασης – Β. Όλγας – Β. Γεωργίου – Μ. Ανδρόνικου – Τσιμισκή – Πολυτεχνείου – Δυτική Έξοδος (Παλαιού Σταθμού),

προκειμένου κάθε παράνομα σταθμευμένο όχημα να απομακρύνεται και ολόκληρο το οδόστρωμα να αξιοποιείται για την τρέχουσα κυκλοφορία των οχημάτων.

Ζητούμε την κατανόηση και  τη συνεργασία των πολιτών.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.