Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (31/7) στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Βαθύλακκου Θεσσαλονίκης.
Ο ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αλλά δεν τα κατάφερε και κατέληξε σήμερα το μεσημέρι.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
Πρωινές ώρες σήμερα (31-07-2025), στην Ε.Ο. Αθηνών – Ευζώνων, ύψος χιλιομετρικής θέσης 504.5 , Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του δεύτερου οχήματος, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου, μεσημβρινές ώρες κατέληξε.
Επιπλέον, τραυματίστηκαν ελαφρά 7 ακόμη άτομα, τα οποία επέβαιναν στα δύο οχήματα.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




