Θεσσαλονίκη: Γέφυρα σωτηρίας από την ΕΛΑΣ για ετοιμόγεννη – Έφτασαν από τον Βαρδάρη στην Πυλαία σε 20 λεπτά!

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Γέφυρα σωτηρίας στήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από την Ελληνική Αστυνομία για τη μεταφορά μιας εγκύου σε ιδιωτική κλινική, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκε στις 16:08 για ένα αυτοκίνητο που μετέφερε μια ετοιμόγεννη γυναίκα προς την κλινική στην ανατολική Θεσσαλονίκη και είχε κολλήσει στην κίνηση, στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Αγίων Πάντων. Το όχημα οδηγούσε ο σύζυγος της γυναίκας

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν μηχανές και περιπολικό της Άμεσης Δράσης προκειμένου να ανοίξουν τον δρόμο και το αυτοκίνητο να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με ασφάλεια στην κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, παρά το γεγονός πως υπήρχε μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους λόγω και της νεροποντής, χρειάστηκαν μόλις 20 λεπτά προκειμένου το αυτοκίνητο να φτάσει από τον Βαρδάρη στην κλινική, στην περιοχή της Πυλαίας, συνοδεία περιπολικού και μοτοσικλετών της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.