Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις και κλοπή με λεία κοσμήματα αξίας 11.000 ευρώ

Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαριλάου – Αναλήψεως εξιχνίασαν έπειτα από μεθοδική έρευνα περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρία άτομα ηλικίας 58, 31 και 27 ετών (1 άντρας – 2 γυναίκες αντίστοιχα) και 20χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 30-08-2025 έως 20-01-2026 στην ευρύτερη περιοχή Χαριλάου – Αναλήψεως, εμπλέκονται σε τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών (1 με τη μέθοδο του εναγκαλισμού – 2 περιπτώσεις διάρρηξης οικίας), αφαιρώντας συνολικά χρυσαφικά – κοσμήματα συνολικής αξίας (11.000) ευρώ και το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.