Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση ανάσυρσης της νταλίκας με πινακίδες Τουρκίας που έπεσε από γέφυρα (φωτο)

Γερανός επιχειρεί αυτήν την ώρα για την ανάσυρση της νταλίκας που έπεσε από γέφυρα το πρωί της Τετάρτης στο Καλοχώρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για φορτηγό με πινακίδες κυκλοφορίας από την Τουρκία. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός είναι υπήκοος Αλβανίας.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Καλοχωρίου και έπεσε από τη γέφυρα, σπάζοντας τις προστατευτικές μπάρες.
Άξιο αναφοράς είναι ότι από το τρομακτικό ατύχημα, ο οδηγός τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”.
Αυτήν την ώρα, η οδός Ολύμπου, παράλληλη της ΠΑΘΕ, έχει κλείσει λόγω της επιχείρησης ανάσυρσης του βαρέως οχήματος.
Σοκαριστικές είναι και οι φωτογραφίες του thestival.gr από το σημείο του ατυχήματος.





Ακολουθήστε το Thestival στο 




