Θεσσαλονίκη: Δικαστικός αστυνομικός “μπήκε” στη φωτιά και έσωσε 15χρονο αγόρι

Φωτογραφία αρχείου
|
THESTIVAL TEAM

Τεράστιες φλόγες ξεπηδούν από το διαμέρισμα δεύτερου ορόφου στη Θεσσαλονίκη, μέσα υπάρχουν άνθρωποι, που κινδυνεύουν. Ακούγονται φωνές και εκκλήσεις για βοήθεια και ευτυχώς γι’ αυτούς η βοήθεια δεν άργησε να έρθει.

Ο Χρήστος Ντουνιάς χωρίς δεύτερη σκέψη όρμησε στο χώρο και έβγαλε μέσα απ’ τις φλόγες ένα 15χρόνο ενώ προσπάθησε να προστατεύσει και άλλους τρεις σύμφωνα με το ertnews.gr.

Ο δικαστικός αστυνομικός είχε ήδη καλέσει την πυροσβεστική και παρέμεινε στο σημείο για να βοηθήσει στο έργο τους. Η εικόνα, που άφησε πίσω της η πυρκαγιά είναι αποκαρδιωτική.

Ο Χρήστος Ντουνιάς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.