Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες “μπούκαραν” σε καφέ και μπουσούλησαν μέχρι τον πάγκο για να πάρουν χρήματα – Βίντεο ντοκουμέντο

Θρασύτατοι διαρρήκτες εισέβαλαν σε καφέ μπαρ στη Θεσσαλονίκη και έφτασαν μπουσουλώντας μέχρι τον πάγκο, για να εντοπίσουν τη λεία τους.
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής (20.09.2024) σε καφέ μπαρ στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο διαρρήκτες πλησίασαν το κατάστημα και αφού κατάφεραν να σπάσουν την γυάλινη εξώπορτα, εισέβαλαν μέσα και, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr, προχώρησαν μπουσουλώντας μέχρι τον πάγκο για να βρουν χρήματα.
Με κουκούλες στο κεφάλι για να είναι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προχώρησαν μέχρι τον πάγκο, άνοιξαν ντουλάπια, ψυγεία και συρτάρια και κατάφεραν να εντοπίσουν 80 ευρώ.
Αφού τα πήραν, στη συνέχεια κατέβηκαν στο υπόγειο του καταστήματος για να συνεχίσουν να αναζητούν χρήματα. Αφού δεν βρήκαν τίποτε άλλο αποχώρησαν από το καφέ μπαρ και αναζητούνται από την αστυνομία.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μιλώντας στο newsit.gr, τόνισε: «Είναι τρομερό να έρχεσαι το πρωί και να εντοπίζεις το κατάστημά σου σε αυτή την κατάσταση. Πήραν 80 ευρώ και έκαναν ζημιές της τάξης των 200 ευρώ περίπου. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται διάρρηξη στο κατάστημα, ωστόσο έχουν μπει και έχουν κλέψει το ταμείο άλλη μία φορά ενώ το μαγαζί ήταν ανοιχτό».





