Θεσσαλονίκη: Αυστηροί έλεγχοι στους οπαδούς της Μακάμπι και δρακόντεια μέτρα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (φωτο & video)

THESTIVAL TEAM
Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, υπό αυστηρή αστυνομική επιτήρηση συγκεντρώθηκαν οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Κατά την άφιξή τους, πραγματοποιήθηκαν εξονυχιστικοί έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ., τόσο σε σακίδια όσο και σωματικοί, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων.
Αμέσως μετά, οι φίλοι της ισραηλινής ομάδας επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και ξεκίνησαν, με αυστηρή συνοδεία, τη διαδρομή προς το γήπεδο.
Η πομπή συνοδεύεται από κλούβες των ΜΑΤ, δυνάμεις της ΟΠΚΕ, καθώς και ομάδες Ζ και ΔΙΑΣ, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.
Δείτε φωτογραφίες:



Ακολουθήστε το Thestival στο 




