Θεσσαλονίκη: Από θαύμα αποφεύχθηκε το μακελειό στο Δικαστικό Μέγαρο

|
THESTIVAL TEAM

Από θαύμα αποφεύχθηκε σήμερα το μακελειό στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, εκεί όπου απεστάλη φάκελος με εκρηκτική ύλη, με παραλήπτρια την πρόεδρο Εφετών.

Ο συγκεκριμένος φάκελος βρισκόταν στο γραφείο της πρόεδρου του Εφετών εδώ και 10 ημέρες, χωρίς να τον ανοίξει, καθώς η ίδια είχε αναρρωτική άδεια.

Σήμερα, η πρόεδρος των Εφετών μπήκε στο γραφείο της και για καλή τύχη όλων, ήταν μαζί με τον απόστρατο αξιωματικό στρατού σύζυγό της, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο φάκελος περιείχε σύρματα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο φρουρός και ο φάκελος πέρασε από έλεγχο X-ray. Εκεί φάνηκε ότι περιείχε μηχανισμό ο οποίος αποδείχτηκε ότι ήταν βόμβα.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμός και άμεσα ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και εξουδετέρωσαν την βόμβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του φακέλου, φέρεται να υπήρχαν 500 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδας, που θα προκαλούσαν έκρηξη η οποία θα επεκτείνονταν σε τουλάχιστον έξι γραφεία, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν ότι από θαύμα αποφεύχθηκε το μακελειό σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.