Σύμη: Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC

|
THESTIVAL TEAM

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, που αγνοούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 67χρονου βρέθηκε σε φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στο σημείο όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες τα τελευταία 24ωρα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το πρωί της περασμένη Τετάρτης, ο Μάικλ Μόσλεϊ και η σύζυγός του πήγαν μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι στην παραλία Άγιος Νικόλαος. Το μεσημέρι, ο 67χρονος παρουσιαστής είπε πως κουράστηκε και αποφάσισε να φύγει μόνος του. Η υπόλοιπη παρέα επέστρεψε από την παραλία το απόγευμα και τότε διαπίστωσαν πως ο Μάικλ Μόσλεϊ έλειπε. Έτσι άρχισαν να τον αναζητούν στο νησί.

Δύο ώρες αργότερα απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησαν βοήθεια κι έτσι ξεκίνησε η διαδικασία αναζήτησης. Σκάφη του λιμενικού, αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, δύτες, πυροσβέστες κι εθελοντές συμμετείχαν στις έρευνες, στις οποίες συνέδραμαν ελικόπτερο και drone.

Δυστυχώς, πριν από λίγο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τον παρουσιαστή, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.