Σοκ στη Καστοριά: Περιπατητής εντόπισε σορό ηλικιωμένου να επιπλέει στη λίμνη

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Απριλίου στη λίμνη Καστοριάς, όταν ένας περιπατητής εντόπισε έναν νεκρό ηλικιωμένο άνδρα να επιπλέει στα νερά και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η σορός βρέθηκε κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και ανήκει σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές, οι οποίες έστησαν επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού ώστε να την παραλάβει το ΕΚΑΒ, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν και οι διαδικασίες για να εξακριβωθούν τα αίτια του συμβάντος και η ταυτότητα του ατόμου, καθώς ο άτυχος ηλικιωμένος δεν έφερε πάνω του κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Τέλος, από τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται κάποια εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.