Σέρρες: Χειροπέδες σε αλλοδαπό για διάρρηξη με λεία 15.000 ευρώ – Εκκρεμούσε σε βάρος του απαγόρευση Schengen

Συνελήφθη στις Σέρρες ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για διάρρηξη μονοκατοικίας με λεία χρυσές λίρες και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (8/9) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, μετά από σχετική καταγγελία που υπέβαλε ημεδαπός ιδιοκτήτης της οικίας.
Το χρονικό της διάρρηξης
Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στις αρχές, το βράδυ της Δευτέρας (7/9), ο συλληφθείς παραβίασε μονοκατοικία στην περιοχή των Σερρών.
Από το εσωτερικό του σπιτιού αφαίρεσε:
- 8 χρυσές λίρες
- Διάφορα κοσμήματα
- Άλλα αντικείμενα αξίας
Η συνολική αξία των κλαπέντων υπολογίζεται, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, στις 15.000 ευρώ.
Εκκρεμούσε διοικητικό μέτρο
Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη από τους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε επιπλέον ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της άρνησης εισόδου και διαμονής σε έδαφος Schengen.
Ο συλληφθείς οδηγείται στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.





