Πιερία: Σκότωσε την αδελφή της με λουρί τσάντας μέσα στο σπίτι τους!

|
THESTIVAL TEAM

Σοκ προκαλεί μία νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας που εκτυλίχθηκε σε χωριό της Πιερίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία 75χρονη Ελληνίδα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, νωρίτερα της ίδιας μέρας στην οικία που διέμενε μαζί με την 73χρονη αδελφή της και χρησιμοποιώντας λουρί γυναικείας τσάντας, προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στην αδελφή της.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δράστιδα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.