Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον 15 προσαγωγές για τα σοβαρά επεισόδια – Πληροφορίες για τραυματία αστυνομικό

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τη λήξη της πορείας για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο.
Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τουλάχιστον 15 προσαγωγές ατόμων που φέρεται να ενεπλάκησαν στα επεισόδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων, αστυνομικός έπεσε από μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: “Πεδίο μάχης” έξω από το Τουρκικό Προξενείο – Βροχή από μολότοφ και χημικά (video)
Λίγο μετά τις 20:00, ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις στο Τουρκικό Προξενείο, στην οδό Αγίου Δημητρίου.
Τα άτομα πέταξαν δεκάδες μολότοφ προς τους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.
Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν σε παρακείμενες οδούς, με τους κουκουλοφόρους να ρίχνουν βόμβες μολότοφ και να πυρπολούν κάδους. Οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




