Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί έξω από καφετέρια – Δύο νεκροί και μία τραυματίας

Φωτογραφία αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από καφετέρια της πλατείας της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα δύο άνδρες να χάσουν την ζωή τους και μια γυναίκα να τραυματιστεί.

Σημειώνεται πως ο ένας άνδρας άφησε επιτόπου την τελευταία του πνοή καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος πυροβολήθηκε στο στήθος και κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η γυναίκα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Όπως έγινε γνωστό, ο πιστολέρο παραμόνευε σε μία πρασιά φορώντας χειρουργική μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του και κάποια στιγμή πετάχτηκε από την κρυψώνα του και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων. Αμέσως μετά, ο ίδιος έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τέλος, στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες των 9mm, ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.