Λιμενικό: Σε εξέλιξη διπλή επιχείρηση για εντοπισμό ταχυπλόου και εντοπισμό τραυματία

|
THESTIVAL TEAM

Διπλή επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη το απόγευμα του Σαββάτου (11/1) από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (ΕΣΚΕΔ).

Έρευνες διεξάγονται από τρία πλοία του Λιμενικού Σώματος, δύο παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα αεροσκάφος της Frontex προς εντοπισμό ταχύπλοου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πάρου, Νάξου και Μυκόνου. Σε κίνδυνο φέρεται να βρίσκεται 1 επιβαίνοντας.

Σε μια ακόμη επιχείρηση, υπό τον συντονισμό του EKΣEΔ, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού απογειώθηκε προς παραλαβή 42χρονου τραυματία, μέλους πληρώματος σε δεξαμενόπλοιο σημαίας Μάλτας από τη θαλάσσια περιοχή Νοτιοδυτικά της Κρήτης και τη μεταφορά του στα Χανιά.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.