Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ σε διασταύρωση με έναν τραυματία (φωτο & video)

|
THESTIVAL TEAM

Έχει χαρακτηριστεί – όχι άδικα – η πιο επικίνδυνη διασταύρωση στη Λαμία, η συμβολή των οδών Αγράφων και Γιαννιτσιώτη, με εκατοντάδες τροχαία ατυχήματα, εκ των οποίων ορισμένα είχαν και τραυματισμούς. Το μεσημέρι της Δευτέρας στο συγκεκριμένο σημείο, σημειώθηκε σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ΙΧ.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το μαύρο Peugeot κινούνταν κανονικά στην οδό Αγράφων με κατεύθυνση προς το Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδας, την ώρα που το ασημί όχημα παραβίασε το STOP της Γιαννιτσιώτη ερχόμενο από την πλευρά των γηπέδων του τένις, με αποτέλεσμα να το εμβολίσει στη δεξιά πλευρά του.

Ο 51χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Στο σημείο βρέθηκε και πλήρωμα της Πυροσβεστικής που δε χρειάστηκε να επέμβει για απεγκλωβισμό. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.