Κρήτη: Ξυλοκόπησε τον παππού του και τον έστειλε στην Εντατική – Τον χτύπησε μέχρι και με πέτρα

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Μάχη για τη ζωή του δίνει σε ΜΕΘ νοσοκομείου στο Ηράκλειο ένας ηλικιωμένος άνδρας έπειτα από τα χτυπήματα που δέχθηκε, με φερόμενο ως δράστη στενό συγγενικό του πρόσωπο και μάλιστα τον ίδιο του τον εγγονό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας σε περιοχή του Αγίου Νικολάου όπου ένας 78χρονος εντοπίστηκε μέσα στα αίματα από τη σύζυγό του.

Αρχικά ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και από εκεί στο Ηράκλειο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ο 26χρονος εγγονός χτύπησε τον ηλικιωμένο με τα χέρια του αλλά και με πέτρα.

Ως προς τα αίτια της επίθεσης, αναφέρονται οι προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε θύμα και δράστη.

Ο νεαρός έχει συλληφθεί.

Πηγή: ekriti.gr

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.