Κρανίδι: 13χρονος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό συμμαθητή του μέσα στο σχολείο – Τον χτύπαγε στην πόρτα της τάξης του

|
THESTIVAL TEAM

Ένα ακραίο περιστατικό βίας σημειώθηκε μέσα σε σχολείο στο Κρανίδι, του Νομού Αργολίδας που οδήγησε και στη σύλληψη ενός 13χρονου αγοριού.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, 8 Οκτωβρίου στο Γυμνάσιο Κρανίδιου όταν περίπου στις 11:00 κατά τη διάρκεια διαλείμματος ένας 13χρονος επιτέθηκε σε συνομήλικο συμμαθητή του. Άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα και τον σήκωσε προκειμένου να τον ρίξει από τον πρώτο όροφο. Τότε επενέβη ένας φίλος του παιδιού του δεχόταν την επίθεση και τον απέτρεψε.

Ο εφιάλτης όμως δεν είχε τελειώσει για τον 13χρονο, καθώς ο συμμαθητής του στη συνέχεια τον έσυρε προς την τάξη του, τον τράβηξε από τα μαλλιά και τον χτύπαγε στην πόρτα.

Ο νεαρός ενημέρωσε τους γονείς του και μερικές ώρες αργότερα βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό. Αστυνομικοί της υπηρεσίας συνέλαβαν χθες το βράδυ τον 13χρονο που επιτέθηκε με αγριότητα στον συμμαθητή του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ο 13χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.