Κορινθία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 25 μέτρων – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός

|
THESTIVAL TEAM

Τραγική εξέλιξη είχε το τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι του Σάββατου, στον επαρχιακό δρόμο Σπαθοβούνι – Βεληνιάτικα Άσσου, στην Κορινθία.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν όχημα που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας, εξετράπη της πορείας του στην παραπάνω περιοχή της Κορινθίας και κατέληξε σε γκρεμό, βάθους 25 μέτρων.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δυο οχήματα με 5 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, σύμφωνα με το korinthostv.gr.

Ο 76χρονος οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από άνδρες της Πυροσβεστικής και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.