Κιβωτός του Κόσμου: Νέα σοκαριστική καταγγελία για πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Τις τελευταίες ώρες η ασφάλεια Κολωνού έρευνα με προσοχή μια νέα καταγγελία σε βάρος της Κιβωτού του Κόσμου η οποία αφορά πορνογραφία και σωματικές βλάβες που φέρεται να έχει υποστεί ένα ανήλικο κορίτσι το οποίο φιλοξενείται στη δομή του Κολωνού.

“Το παιδί μου μαζί με τον αδερφό της ζουν σε μια φυλακή. Δεν με άφηναν να δω τα παιδιά μου στην αρχή. Τα είδα μετά από 6 μήνες. Το κορίτσι μου κλαίει και οδύρεται και θέλει να γυρίσει στο σπίτι μας” λέει ο πατέρας της ανήλικης στο newsbomb.gr. Ο άντρας προχώρησε σε μήνυση κατά της ΚΙΒΩΤΟΥ καταγγέλλοντας πως τα παιδιά του ζουν έναν εφιάλτη.

Μετά από εισαγγελική εντολή το 2022 η 12χρονη και ο αδερφό της μεταφέρθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου. Αρχικά διέμεναν σε δύο διαφορετικές δομές, όμως η νέα διοίκηση αποφάσισε να ενώσει τα αδέρφια ώστε να βοηθήσει την ψυχολογία τους, όπως αναφέρουν πηγές από την Κιβωτό, και πλέον και τα δύο παιδιά ζουν στην δομή του Κολωνού.

Την Πέμπτη ο πατέρας επισκέφθηκε τα παιδιά του και αυτή ήταν η αφορμή ώστε να έρθει στο φως ο Γολγοθάς – όπως λέει – που έζησε η κόρη του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μαζί της η ανήλικη φέρεται να του εκμυστηρεύτηκε ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από κοινωνική λειτουργό σε δομή της Ηπείρου όπου φιλοξενούνταν πριν λίγους μήνες ενώ συνέχισε λέγοντάς του πως πριν λίγες μέρες ένα αγόρι την ξεγύμνωσε και τη φωτογράφισε με το κινητό του.

“Μόλις άκουσα αυτά από το παιδί μου τρελάθηκα και έκανα φασαρία. Ζήτησα να μίλησα με τον υπεύθυνο. Μου είπαν ότι αντιλήφθηκαν το περιστατικό, βρήκαν τα κινητά και τα πέταξαν αφού πρώτα έσβησαν τις φωτογραφίες. Πάνε τα παιδιά μας εκεί για καλύτερα και τελικά είναι χειρότερα” ισχυρίζεται ο πατέρας ο οποίος είναι αποφασισμένος να φτάσει την ιστορία μέχρι τέλους, μέχρι να πάρει τα παιδιά του πίσω στο σπίτι όπως λέει.

Πληροφορίες μας από την Κιβωτό του Κόσμου αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον με τον πατέρα να διεκδικεί πίσω τα δυο του παιδιά με κάθε τρόπο και μέσο. Η Κιβωτός έχει ενημερώσει την Εισαγγελία για την συγκεκριμένη υπόθεση και υποστηρίζει ότι δεν ισχύει κανένα από τα δυο περιστατικά. Επίσης μια μέρα πριν την καταγγελία έγινε δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση.

“Έχουν πάρει τα παιδιά μου από κοντά μου για ανούσιους λόγους. Έχουν διαπράξει έγκλημα” λέει ο ίδιος.

Πηγές από την Κιβωτό αναφέρουν στο newsbomb.gr πως ο πατέρας απειλεί ότι θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και ότι οι αντιδράσεις αυτές από τον ίδιο υπάρχουν πολύ καιρό πριν, όταν ακόμα ήταν στην Κιβωτό η προηγούμενη διοίκηση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.