Κατερίνη: Μπήκαν σε δύο σπίτια από τα παράθυρα την ίδια μέρα και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ και 7.550 ευρώ μετρητά

Κλοπές από δύο κατοικίες στη Κατερίνη που έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο εξιχνιάστηκαν από τις Αρχές. Για τις κλοπές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, 42 και 22 ετών τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Η λεία των κλοπών ήταν κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 7.550 ευρώ.
Συγκεκριμένα, στις 8 Ιανουαρίου 2025 διέρρηξαν παράθυρο κουζίνας διαμερίσματος και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, παραβίασαν παράθυρο μονοκατοικίας στην Κατερίνη και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 8.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.





