Κατερίνη: Χειροπέδες σε δύο άνδρες που μπήκαν σε διαμέρισμα και σήκωσαν μέχρι και την… τηλεόραση

|
THESTIVAL TEAM

Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο άνδρες ηλικίας 48 και 45 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα, διέρρηξαν διαμέρισμα από όπου αφαίρεσαν μια τηλεόραση, διάφορα άλλα αντικείμενα και χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν τα παραπάνω κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον παθόντα. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 32 ναρκωτικά δισκία.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα γειτονικό διαμέρισμα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.