Κατέληξε η 77χρονη τραυματίας από το τροχαίο στις Σέρρες – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Κατέληξε η 77χρονη στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στην Εθνική Οδό Σερρών-Δράμας, ύστερα από σύγκρουση δύο ΙΧ, στο ύψος της διασταύρωσης της Νέας Πέτρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οδηγός του ενός οχήματος ήταν ένας 23χρονος, ενώ το άλλο όχημα οδηγούσε ένας 78χρνος με συνοδηγό την άτυχη ηλικιωμένη που έχασε τη ζωή της.

Οι δύο οδηγοί των ΙΧ τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Σήμερα (7 Οκτωβρίου 2025) και ώρα 09.45 περίπου, στο 26,2 ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 77χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 77χρονης και τον τραυματισμό του 78χρονου οδηγού και του 23χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.