Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ 16χρονος μετά από τροχαίο με μηχανάκι

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας ανήλικος ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, στο δρόμο από Αρκαλοχώρι προς Αυλή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο χθες Παρασκευή (4/8) περίπου στις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το μηχανάκι που οδηγούσε ο 16χρονος συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο και οδηγό έναν 69χρονο, κάτω από συνθήκες που ερευνά η αστυνομία.

Ο ανήλικος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αρχικά διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στη ΜΕΘ παίδων, και παραμένει νοσηλευόμενος, σε σοβαρή κατάσταση.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.