Ιωάννινα: “Όλα έγιναν για δύο μηχανάκια” – Τρεις τραυματίες μετά από συμπλοκή έξω από γυμνάσιο της Ελεούσας

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Τη μαρτυρία ενός νεαρού για ό,τι συνέβη έξω από το γυμνάσιο της Ελεούσας Ιωαννίνων με αποτέλεσμα τρια παιδιά να τραυματιστούν, σύμφωνα με τον οποίο «όλα έγιναν για δύο μηχανάκια» μετέδωσε η ΕΡΤ.

«Τσακώθηκαν μερικά παιδιά, έπαιξαν ξύλο, ήταν μαθητές Λυκείου και κάποιοι τραυματίστηκαν. Όλα έγιναν για δύο μηχανάκια. Τσακώθηκαν, χτυπήθηκαν και έληξε εκεί» είπε ο νεαρός στην ΕΡΤ.

Το επεισόδιο με τη συμμετοχή ανηλίκων, αλλά και τουλάχιστον ενός ενηλίκου, σημειώθηκε μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, σε εξωτερικό χώρο του γυμνασίου Ελεούσας ω, όπου είχαν συγκεντρωθεί περί τα 40-50 άτομα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, την προηγούμενη ημέρα είχε σημειωθεί περιστατικό μεταξύ ανηλίκων, με αποτέλεσμα ο πατέρας ενός εξ αυτών να πάει την Πέμπτη έξω από το σχολείο, για να ζητήσει εξηγήσεις από τους ανήλικους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, θύμα του οποίου υπήρξε ο γιος του.

Καθώς φαίνεται, ακολούθησε επίθεση με σιδηρολοστό, στην οποία υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ δεκάδες άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, τράπηκαν σε φυγή.

Κατά πληροφορίες από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τρία άτομα που έχουν δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρια και άλλα αντικείμενα. Οι τρεις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Η αστυνομία προχώρησε σε 13 προσαγωγές, ωστόσο οι προσαχθέντες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.