Ηλιούπολη: Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο – Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι

Στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων σε Ηλιούπολη και Άγιο Ιωάννη Ρέντη, προχώρησαν χθες το βράδυ οι Αρχές για ληστεία σε φαρμακείο και κλοπή ΙΧ.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το skai.gr, λίγο μετά τις 19:00, δύο 17χρονοι, με την απειλή όπλου και φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε φαρμακείο στην Ηλιούπολη και αφού απείλησαν τον φαρμακοποιό, έκλεψαν χρήματα.
Από τις αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ στην ευρύτερη περιοχή προσήχθησαν οκτώ άτομα, ενώ ο φαρμακοποιός που κλήθηκε να αναγνωρίσει ανάμεσα τους τους δράστες αναγνώρισε τον έναν.
Μάλιστα πάνω του βρέθηκε το όπλο της ληστείας το οποίο ήταν ρέπλικα, αλλά και μια φωτοβολίδα.
Ο ανήλικος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο τοπικό ΑΤ, ενώ αργά το βράδυ μετέβη αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και ο δεύτερος δράστης 17 ετών, ο οποίος παραδόθηκε.
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 23:05 στην οδό Πίνδου και Παρνασσού στου Ρέντη, ένας 14χρονος και ένας 16χρονος αφού έσπασαν το Τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου εισήλθαν σε αυτό και έκλεψαν χρήματα που είχε αφήσει μέσα ο ιδιοκτήτης του.
Τέλος, από ομάδα ΔΙΑΣ εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




