Φυλή: Παραμένουν οι τρεις εγκλωβισμένοι σε αμάξι – Αρνήθηκαν να φύγουν πεζή λόγω τραυματισμού

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Εγκλωβισμένο στα χιόνια παραμένει από το βράδυ της Τρίτης ένα αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες στη Μονή Κλειστών στη Φυλή.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι δυσμενείς, υπάρχει χαμηλή νέφωση, περιορισμένη ορατότητα, ασθενής χιονόπτωση και άνεμοι περίπου 9 μποφόρ.

Σύμφωνα με το protothema.gr, είναι σε ετοιμότητα ένα ελικόπτερο Βell για να πετάξει αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ έχει φθάσει ήδη εκεί, στο σημείο και βρίσκεται μαζί τους, ενώ ταυτόχρονα επιχειρείται διάνοιξη του δρόμου. Να σημειωθεί ότι ο δρόμος ήταν και είναι κλειστός και υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα τρία άτομα δεν δέχθηκε να φύγουν πεζή λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.