Φθιώτιδα : Βρέθηκε τα ξημερώματα η 75χρονη που είχε χαθεί στην Αγία Τριάδα

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Εντοπίστηκε σώα και καλά στην υγεία της η 75χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Δευτέρας, 23 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας του Μώλου.

Μετά από εντατικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την 7η ΕΜΑΚ την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης και εθελοντές κατοίκους του χωριού, η γυναίκα βρέθηκε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα εντοπίστηκε μέσα σε ένα χωράφι με φυστικιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr η γυναίκα η οποία πάσχει από άνοια δεν ήξερε να γυρίσει και παρέμεινε στο χωράφι μέχρι να εντοπιστεί, ευτυχώς καλά στην υγεία της.

Η κινητοποίηση των αρχών και των ντόπιων ήταν άμεση και συντονισμένη, οδηγώντας στον επιτυχή εντοπισμό της. Ευτυχώς, η γυναίκα βρέθηκε σώα, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.