Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή στη Ροδόπη – Στοίβαξε πέντε διακινητές στο Ι.Χ. του

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Τρεις διακινητές συνελήφθησαν χθες 23 Ιουνίου σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το βράδυ σε περιοχή της Ροδόπης,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες. 

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη. 

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι, πλησίον οικισμού του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δεκαέξι μη νόμιμους μετανάστες. 

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου, συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. 

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης  Ροδόπης και Διδυμοτείχου. 

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.