Τρίκαλα: Τρεις γυναίκες νεκρές από τη μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα

|
THESTIVAL TEAM

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στα Τρίκαλα, όπου τουλάχιστον τρεις εργαζόμενες έχασαν τη ζωή τους από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στη γνωστή μπισκοτοβιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι σοροί των τριών γυναικών βρέθηκαν απανθρακωμένες στο υπόγειο του εργοστασίου.

Όπως είχε γίνει γνωστό, από τη μεγάλη φωτιά αγνοούνταν συνολικά πέντε εργαζόμενες. Οι τρεις βρέθηκαν απανθρακωμένες ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων δύο που παραμένουν αγνοούμενες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 4:00 π.μ. και καίει πτέρυγα του εργοστασίου. Στην πτέρυγα βρίσκονταν 11 άτομα, τα πέντε εκ των οποίων δεν είχαν εντοπιστεί ενώ τα υπόλοιπα 6 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.