Έφοδος των αδιάφθορων της ΕΛΑΣ στην Πολεοδομία της Ρόδου – Συνελήφθησαν υπάλληλοι

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Έφοδο στα γραφεία της Πολεοδομίας Ρόδου, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ομάδα 10 και πλέον αστυνομικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοκρατικής, αναζητούν στοιχεία και έχουν δεσμεύσει τρεις υπαλλήλους ενώ υπόλογοι είναι τουλάχιστον επτά υπάλληλοι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι της επιχείρησης των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. προηγήθηκαν παρακολουθήσεις, οι οποίες οδήγησαν σε ενδείξεις για διαφθορά στην υπηρεσία.

Ήδη διενεργούνται κατ’ οίκον έρευνες, ενώ έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, όπου θα υποβληθεί και η σχετική δικογραφία για περαιτέρω ενέργειες.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.