Δράμα: Τους τσάκωσαν να παίζουν φρουτάκια μέσα σε μαγαζί – Έξι συλλήψεις (φωτο)

|
THESTIVAL TEAM

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου εντόπισαν τον έναν δράστη προσωρινά υπεύθυνο, να επιτρέπει στους άλλους δράστες, τη διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας επιπλέον ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν 13 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δείτε σχετική φωτογραφία: