Δημογλίδου για Χρήστο Μάστορα: “Για την ΕΛΑΣ δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο παραβάτης”

|
THESTIVAL TEAM

Ο Χρήστος Μάστορας συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και την προσπάθειά του να ξεφύγει από το μπλόκο της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Χρήστος Μάστορας χάνει το δίπλωμά του, του επιβάλλεται το προβλεπόμενο πρόστιμο, ενώ βεβαιώθηκε και η παράβαση της επικίνδυνης οδήγησης εξαιτίας του ελιγμού που, όπως υποστήριξαν οι αστυνομικοί, έκανε για να διαφύγει.

«Για εμάς δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο παραβάτης», δήλωσε μιλώντας στο Live News, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Μιλάμε για πλημμεληματική παράβαση που δικαιολογεί τη διαδικασία του αυτοφώρου, για αυτό και ακολουθήθηκε σε αυτή την περίπτωση. Άλλωστε ο νόμος είναι ξεκάθαρος: Το όριο για το αυτόφωρο είναι 0,6. Στην περίπτωση του ήταν 0,8», είπε και τόνισε:

«Προβλέπεται εξάμηνη αφαίρεση διπλώματος σε άτομα που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη».

Ωστόσο, η Κωνσταντία Δημογλίδου διευκρίνισε ότι «για να είμαστε δίκαιοι, μετά το αλκοτέστ, μόλις του ανακοινώθηκε πως θα συλληφθεί, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα».

«Ο Χρήστος Μάστορας συνελήφθη μετά το αλκοτέστ στην πλατεία Ομονοίας, αφού είχαν ενημερωθεί οι αστυνομικοί για να τον σταματήσουν. Το λέω να το γνωρίζουν και άλλοι οδηγοί που μπορεί να σκεφτούν να διαφύγουν, ενημερώνονται όλα τα μπλόκα για να μην μπορεί να ξεφύγει κάποιος τον έλεγχο. Και όχι γιατί οι αστυνομικοί θέλουν να τιμωρήσουν αλλά για την δική μας και τη δική τους ασφάλεια», κατέληξε η αξιωματικός της αστυνομίας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.