Χαλκιδική: Συγκρούστηκαν δύο jet ski στην Διάπορο – Καλά στην υγεία τους οι χειριστές

Pixabay
|
THESTIVAL TEAM

Δύο jet ski, με έναν επιβαίνοντα στον καθένα, συγκρούστηκαν σήμερα το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή “Γαλάζια Νερά της νήσου Διαπόρου στη Χαλκιδική.

Οι Λιμενικές Αρχές της Ιερισσού και του Αγίου Όρους ενημερώθηκαν από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το περιστατικό και στο σημείο έσπευσαν ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ), καθώς και το σκάφος «ΙΝΒΙΚΤΟΥΣ 2» Τ.Θ. 910Α, με επιβαίνοντες στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Ιερισσού, προς παροχή συνδρομής.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν υλικές ζημιές σε αμφότερα τα μοτοποδήλατα, ενώ οι δύο χειριστές τους από τη Ρουμανία, εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους. Ακολούθως, τα jet ski μεταφέρθηκαν συνοδεία του ΠΛΣ και του ιδιωτικού σκάφους στο λιμάνι της Λατούρας.