Χαλκιδική: Νεκρός 85χρονος που είχε πάει για κολύμπι στην παραλία του Σταυρού

Φωτογραφία: Pixabay
|
THESTIVAL TEAM

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Σταυρού ότι ένας 85χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Σερβίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στη δυτική παραλία Σταυρού Χαλκιδικής.

Στον 85χρονο προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, εθελόντρια διασώστρια και τον ιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ που κατέφτασε στο σημείο, ο οποίος και διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο”, ενώ από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.