Χαλκιδική: Επιχείρηση μεταφοράς 60χρονου τραυματία από το Άγιο Όρος με ελικόπτερο

Επιχείρηση μεταφοράς ενός 60χρονου άνδρα που τραυματίστηκε στο πόδι μετά από πτώση από τη θέση Κυρά Παναγιά του όρους Άθως Αγίου Όρους πραγματοποίησε σήμερα 19 Αυγούστου η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με την υπηρεσία, ο τραυματίας μεταφέρθηκε από τη θέση Κυρά Παναγιά σε ασφαλές σημείο και από εκεί παρελήφθη από ελικόπτερο του Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ).
Στην επιχείρηση συνέδραμαν οχτώ πυροσβέστες της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης (ΟΟΕΔ) της 2ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καριών Αγίου Όρους.
Ολοκληρώθηκε επιχείρηση μεταφοράς τραυματισμένου άνδρα από τη θέση Κυρά Παναγιά του όρους Άθως Αγίου Όρους σε ασφαλές σημείο και παρελήφθη από Ε/Π του ΕΚΣΕΔ. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης (ΟΟΕΔ) της 2ης ΕΜΑΚ και της ΠΥ Καριών Αγίου Όρους.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 19, 2024
Ακολουθήστε το Thestival στο 




