Χαλκιδική: 49χρονος μέλος της σπείρας που έκλεβε πολυτελή αμάξια και λεφτά από σπίτια

|
THESTIVAL TEAM

Ένας 49χρονος από τα Σκόπια ταυτοποιήθηκε ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται στην διάπραξη των 19 περιπτώσεων κλοπών από οικίες σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης και των κλοπών πολυτελών οχημάτων, με αφαίρεση των κλειδιών τους που εντοπίζονταν στις οικίες.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τρεις Σκοπιανοί άνδρες ηλικίας 22, 24 και 37 ετών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ακόμη ομοεθνών συνεργών τους, οι δύο εξ αυτών 31 ετών, ο τρίτος δεν έχει ταυτοποιηθεί πλήρως.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Σε συνέχεια του από 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δελτίου Τύπου, αναφορικά με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές πολυτελών οχημάτων στη Χαλκιδική, από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ταυτοποιήθηκε ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπός άνδρας, που ενέχεται στην διάπραξη των 19 περιπτώσεων κλοπών από οικίες σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης και των κλοπών πολυτελών οχημάτων, με αφαίρεση των κλειδιών τους που εντοπίζονταν στις οικίες”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.