Ασπρόπυργος: Τέσσερα αυτοκίνητα είχαν κλέψει οι Ρομά πριν την θανάσιμη καταδίωξη

|
THESTIVAL TEAM

Νέες αποκαλύψεις για την μοιραία βραδιά με θύμα έναν 29χρονοα αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά συνολικά τέσσερα αυτοκίνητα σε μόλις μια νύχτα είχε κλέψει η συμμορία των Ρομά που καταδίωκε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονο αστυνομικού.

Σύμφωνα με το MEGA, οι τέσσερις Ρομά είχαν προλάβει να κλέψουν τέσσερα οχήματα μέσα σε λίγη ώρα, με την συμμορία να γίνεται αντιληπτή και να καταφεύγει προς τον Ασπρόπυργο.

Η καταδίωξη δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, όταν το περιπολικό που καταδίωκε το κλεμμένο όχημα, πάτησε απότομα φρένο μετά από τον επικίνδυνο ελιγμό που πραγματοποίησε ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος με αποτέλεσμα η μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να συγκρουστεί με το περιπολικό. Ο 29χρονος αστυνομικός που επέβαινε στη μοτοσικλέτα εκσφενδονίστηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο συνάδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά.