Αναστάτωση στους καταρράκτες της Έδεσσας – 32χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

|
THESTIVAL TEAM

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στους καταρράκτες της Έδεσσας, όταν ένας 32χρονος άνδρας που είχε μπει μέσα στο νερό του ποταμού που οδηγεί στον μεγάλο καταρράκτη “Καράνο”, απειλούσε ότι θα πέσει από εκεί.

Αμέσως σύμφωνα με το logospellas.gr, άμεσα ειδοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, που έσπευσαν στο σημείο.

Με τη συνομιλία, δόθηκε η ευκαιρία στους αστυνομικούς να τον πιάσουν και έτσι έληξε η επιχείρηση διάσωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που απειλούσε να πέσει από τον Καταρράκτη, είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει ξανά στο ίδιο σημείο, τον περασμένο Ιούνιο και μάλιστα είχε τραυματιστεί.

Ο 32χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Έδεσσας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.