Άγριο επεισόδιο μαθητών με μαχαιρώματα έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου – Δύο τραυματίες

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σήμερα στις 10:50 έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου.

Περίπου 30 μαθητές ηλικίας 15-16 ετών συνεπλάκησαν στο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δέκα περίπου μαθητές δέχθηκαν επίθεση από άλλους 20. Ο ένας από αυτούς τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο άτομα στο πόδι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, όπου και τους έγιναν ράμματα.

Η συμπλοκή φέρεται να έγινε για προσωπικές διαφορές μετά από καβγά που έγινε πριν από τρεις ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όσοι συμμετείχαν στη συμπλοκή πηγαίνουν στο ίδιο ΕΠΑΛ, αλλά διαμένουν σε διαφορετικές περιοχές, Κερατέα και Λαύριο.

Ένας 16χρονος ο οποίος αναζητείται φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και να μαχαίρωσε δύο άτομα στον μηρό.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε 13 προσαγωγές.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.