Άγρια δολοφονία 95χρονου στην Αμφιλοχία: Ο γιος του τον χτύπησε με γκλίτσα στο κεφάλι- Πρώην αστυνομικός ο δράστης

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
THESTIVAL TEAM
Με γκλίτσα και μαχαίρι φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του 67χρονος πρώην αστυνομικός σε χωριό της Αμφιλοχίας, στην Αιτωλοακαρνανία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος έπασχε από άνοια και τραυματίστηκε θανάσιμα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ ο δράστης ομολόγησε το πρωί, όταν τον κάλεσε ο αδερφός του για να του πει ότι θα έπαιρνε τον πατέρα του στο σπίτι του.
Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο ηλικιωμένος βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι του καθώς έφερε χτυπήματα στο κεφάλι από γκλίτσα ενώ φέρεται να είχε δεχθεί χτυπήματα και από μαχαίρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 95χρονος φέρει αρκετά τραύματα.