Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από νεαρούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα νεαρών έπεσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου αστυνομικός που υπηρετεί στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Στις 05:30 το πλήρωμα του περιπολικού κλήθηκε από το κέντρο της Άμεσης Δράσης να διαχειριστεί επεισόδιο μπροστά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της οδού Πολυτεχνείου.

Όταν το περιπολικό μετέβη στο σημείο τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει και το επεισόδιο είχε λήξει.

Μισή ώρα αργότερα το κέντρο της άμεσης δράσης ζήτησε από το ίδιο περιπολικό να μεταβεί στον αριθμό 4 της οδού Πολυτεχνείου για “ημιλιπόθυμη κοπέλα εν οδώ”. Στο σημείο μετέβη το πλήρωμα που μόλις είχε αναλάβει βάρδια χωρίς να γνωρίζει ότι πλησίον του σημείου είχε σημειωθεί επεισόδιο.

Ο οδηγός του περιπολικού βγήκε από αυτό αναζητώντας την ημιλιπόθυμη κοπέλα, ενώ ο συνάδελφός του παρέμεινε στο όχημα.

Ομάδα πέντε νεαρών ατόμων πλησίασε το περιπολικό. Μόλις ο αστυνομικός αντίκρισε τους πέντε άντρες βγήκε από το όχημα. Ένας από αυτούς είπε στον αστυνομικό, “εσύ ρε @@ χτύπησες τον φίλο μας;”.

Πριν ο ίδιος προλάβει να αντιδράσει, οι νεαροί άρχισαν να τον χτυπούν με μανία και τον έριξαν στο έδαφος, με το θύμα να μην μπορεί να καλέσει ενισχύσεις.

Τελικά ο αστυνομικός κατάφερε να ξεφύγει και μπήκε σε κοντινό κατάστημα. Βγαίνοντας στη συνέχεια από το κατάστημα πήγε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε φτάσει στο σημείο για την ημιλιπόθυμη κοπέλα.

Εκεί το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε τρεις νεαρούς, οι οποίοι επίσης επιτέθηκαν στον αστυνομικό.

Ο άνδρας της ΕΛΑΣ υπέβαλε μήνυση κατά των τριών νεαρών και κατά αγνώστων για τον ξυλοδαρμό.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.